Subskrypcja

AKTUALNOŚCI » OFERTA SPECJALNA
BOŻE NARODZENIE 2017

OFERTA SPECJALNA
BOŻE NARODZENIE 2017

 

 

Zapraszamy do spędzenia Świąt Bożego Narodzenia w Ośrodku Tulipan. Wspaniała sceneria górskiego Ustronia, świąteczna atmosfera oraz oferta specjalnie przygotowanych przez nas atrakcji sprawią, że tegoroczne święta będą niezapomniane. Magiczny nastrój podkreśli tradycyjne dwanaście potraw oraz upominek dla każdego Gościa. W Boże Narodzenie kolację grillową ubogaci Kapela Góralska Zbójnicy z Szczyrku. Niech te święta będą pełne magii, radości i ciepła. Zapraszamy

 

***

Pobyt w terminie 24-26.12.2017

 

Cena 510 zł

 

2 x nocleg w pokoju 2 osobowym

1 x kolacja wigilijna

1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską

2 x śniadanie świąteczne

1 x obiad świąteczny

 

***

Pobyt w terminie 23-26.12.2017

 

Cena 600 zł

 

3 x nocleg w pokoju 2 osobowym

1 x kolacja zwykła

1 x kolacja wigilijna

1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską

1 x śniadanie (bufet szwedzki)

2 x śniadanie świąteczne

1 x zupka postna

1 x obiad świąteczny

 

***

Pobyt w terminie 24-27.12.2017

 

Cena 690 zł

 

3 x nocleg w pokoju 2 osobowym

1 x kolacja wigilijna

1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską

1 x kolacja świąteczna

2 x śniadanie świąteczne

1 x śniadanie (bufet szwedzki)

2 x obiad świąteczny

 

***

Pobyt w terminie 23-27.12.2017

 

Cena 780 zł

 

4 x nocleg w pokoju 2 osobowym

1 x kolacja zwykła

1 x kolacja wigilijna

1 x kolacja świąteczna

1 x kolacja grillowa w bacówce z kapelą góralską

2 x śniadanie (bufet szwedzki)

2 x śniadanie świąteczne

1 x zupka postna

2 x obiad świąteczny

 

MENU ŚWIĄTECZNE

 

Wigilia

 

24.12.2017

 

 

Śniadanie

 

Jajecznica ze szczypiorkiem na maśle

Jogurt owocowy/naturalny

Deska serów (sery wędzone, sery żółte)

Twarożek z rzodkiewką

Twarożek z czerwoną papryką

Jajka faszerowane pastą łososiową

Szprot w sosie pomidorowym

Makrela wędzona

Półmisek warzyw świeżych i konserwowych

Płatki kukurydziane z mlekiem /musli z mlekiem

Dżem owocowy

Masło, pieczywo pszenne i żytnie

Kawa z mlekiem

Herbata z cytryną

 

 

Obiad

 

Zupa jarzynowa postna

 

Kolacja Wigilijna

 

Opłatek wigilijny, miód

Tymbaliki rybne z warzywami

Krem z kurek z grzankami

Wigilijny barszcz czerwony z uszkami grzybowymi

Karp w marynacie smażony

Dorsz w cieście smażony

Ziemniaczki z koperkiem

Surówka z pora z marchewką i jabłkiem

Świąteczna sałatka jarzynowa

Gołąbki z kaszą i grzybami w sosie pomidorowym

Ryba po grecku

Pierogi z kapustą i grzybami na masełku

Świąteczny makowiec

Patera świeżych owoców i orzechów

Kompot z owoców suszonych

Kawa z mlekiem

Herbata z cytryną

Sok owocowy, woda z cytryną

Lampka czerwonego wina

 

I Dzień Świąt Bożego Narodzenia

25.12.2017

 

Śniadanie

 

Frankfurterki na gorąco, ketchup, musztarda

Deska serów (rolada ustrzycka, mozarella, oscypek)

Deska wędlin (z pieprzem, staropolska, bawarska)

Dip czosnkowo-koperkowy do wędlin

Półmisek warzyw świeżych i konserwowych

Sałatka brokułowa z jajkiem

Jajka faszerowane pastą z ryby wędzonej

Pasztet pieczony z żurawiną

Tymbaliki drobiowo-warzywne

Pieczywo pszenne i żytnie, masło

Kawa z mlekiem, herbata z cytryną

Sok owocowy, woda z cytryną

Babka świąteczna

 

 

 

 

Obiad

 

Rosół z makaronem i kluskami wątrobianymi

Rolada wieprzowa z boczkiem i porem w sosie własnym

Kotlet drobiowy panierowany z brzoskwinią i serem

Kluski śląskie

Ziemniaki z koperkiem

Duet surówek:

Sałatka z czerwonej kapusty z cebulką

Surówka z marchewki i jabłka

Kompot owocowy

Kawa z mlekiem

Sernik świąteczny

 

 

 

Kolacja Grillowa

z Góralską Kapelą

 

 

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem

Szaszłyki wieprzowe pieczone

Kiełbaski z grilla

Krupnioki wiejskie na gorąco

Sałatka ziemniaczana z sosem czosnkowym

Sałatka grecka

Domowy smalec z cebulką

Ogórki kiszone

Pieczywo pszenne i żytnie

Ketchup, musztarda

Herbata z cytryną

 

 

II Dzień Świąt

26.12.2017

 

Śniadanie

 

Kiełbaski bawarskie zapiekane

z boczkiem i cebulką, ketchup, musztarda

Deska serów (żółte, wędzone, salami)

Deska wędlin (staropolska, krotoszyńska, sopocka)

Sos musztardowy do wędlin

Półmisek warzyw świeżych i konserwowych

Sałatka z tortellini z kolorowymi warzywami

Szynka w galarecie faszerowana szparagami

Pasztet pieczony z grzybami

Jajko w sosie tatarskim

Pieczywo pszenne i żytnie, masło

Kawa z mlekiem, herbata z cytryną

Sok owocowy, woda z cytryną

Szarlotka

 

Obiad

Zupa krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi

Schab nadziewany śliwką kalifornijską w sosie myśliwskim

Kotlet de volaille z pieczarkami i serem

Kopytka

Ziemniaki z koperkiem

Duet surówek:

 Sałatka z buraczków z orzechami włoskimi

Surówka z białej kapusty i ogórka zielonego

Kompot owocowy,

Kawa z mlekiem

Ciasto tortowe z orzechami

 

Kolacja

Gulasz po węgiersku

Półmisek wędlin i serów

Półmisek warzyw świeżych i konserwowych

Pieczywo pszenne i żytnie, masło

Herbata z cytryną

Kołacz z serem

 

Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie 

 

 

Dodatkowe informacje:

  • W kosztach nie uwzględniono opłaty uzdrowiskowej – 2, 80 zł/osoba/doba

  • Dopłata do pokoju 1 osobowego 20 zł/doba

  • Dopłata do apartamentu 100 zł/pobyt

  • Dzieci do 3 lat – gratis w pokoju z opiekunem (bez świadczeń)

  • Dzieci do 12 lat zniżka 30%, ½ posiłków

  • Zabiegi rehabilitacyjne i kosmetyczne dodatkowo płatne

  • Oferta nie łączy się z innymi ofertami i formami promocji

  • Niewykorzystanie któregokolwiek elementu wchodzącego w skład pakietu nie powoduje zmniejszenia jego wartości

  • Pakiet rozpoczyna się od kolacji i kończy śniadaniem

  • Podana cena dotyczy osoby w pokoju 2-osobowym